Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Fat Boy 500 Snussats med Special Arom

Varan har utgått Fat Boy 500 Snussats med Special Arom

SUCCÉSNUSET! Fat Boy 500 Prillor + Specialarom

Snussats - Tillsätt vatten enligt instruktion.


Gör egen portionssnus Superenkelt och Superbilligt. 


Swedsnus Super Dry Fat Boy innehåller ca 500 ofuktade standardprillor med äkta svenskt snus. Fat Boy-prillan är gjord med en stark och robust tobaksblandning av högsta kvalitet som ger snabb och kraftfull nikotinleverans efter fuktning! Perfekt för den som vill bestämma fukthalt och favoritsmak på sin prilla själv. 

Blanda ca 1,5 - 1,8 dl vatten med önskad mängd arom och häll ner direkt i påsen. Skaka om påsen och förvara den i kylen ca fyra dygn, sen är det bara att snusa. Superenkelt! Om du är osäker på hur fuktig du vill ha din prilla, börja med mindre mängd vatten, du kan alltid slå på mer i efterhand. OBS! Fuktade prillor ska alltid kylförvaras!För utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


Just nu ingår en flaska med Swedsnus populära Specialarom, smaksatt med Bergamott och Rök. En klassisk snussmak som dominerat den svenska snusmarknaden sedan 1800-talet. Flaskan räcker till mellan 1 – 2 påsar med Super Dry Portionssnus, beroende på hur mycket smak man vill ha på sin prilla. Rekommenderad mängd arom är ca en halv flaska Super Dry Specialarom till en hel påse Super Dry Portionssnus.

Swedsnus Super Dry Fat Boy 500 prillor är förpackade i vår praktiska och miljösmarta storpack och motsvarar ca 25 dosor. Snuset i prillan utgörs av tobak av högsta kvalitet och är tillverkat enligt svensk hantverkstradition, helt utan onödiga tillsatser, i vår egen fabrik i Småland.


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

SNUSSATS FAT BOY 500 + SPECIALAROM
Beredning Tillsätt vatten enligt instruktion.
Smak Naturlig tobak + bergamott och rök
Nikotin 26 mg/g torr / 13 mg/g fuktad
Styrka Något starkare  /  
Portioner Ca 500 st. / 25 Dosor / Super Dry
Storlek Normal / 18 mm x 33 mm
  • Artikelnummer: 552_371
  • Tillgänglighet: Varan har utgått
  • 399,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt