Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies. Läs mer här.

Billigt lössnus

2016-05-10 Lössnus Express,Swedsnus,

Letar du efter billigt snus?

Över en miljon personer snusar idag i Sverige och det är många av dessa snusare som letar efter ett billigare sätt att köpa snus. Idag ger internet en hel del möjligheter när det gäller att köpa snus billigt, även lössnus i så kallad snushink. Att köpa snus på hink är ett sätt att få ner kostnaderna rejält, och med Swedsnus Express lössnussats är det enklare än någonsin att tillreda sitt eget lössnus. Det krävs ingen bakning och man slipper stank och slabb. Att köpa vårt snus i hink, Express lössnussats, ger efter tillredning 1,6 kilo, ungefär motsvarande mellan 40 - 45 dosor, färdigt färskt lössnus, till ett betydligt lägre pris än om du hade köpt motsvarande mängd i affären eller kiosken. Man kan också själv smaksätta snuset med olika tillsatser av smak och aromer för att få fram exakt den smak som man själv vill ha.

Fördelen med Swedsnus Express snussatser

​En av de främsta fördelarna med att köpa Swedsnus snus på hink och enkelt tillreda det själv är förstås att det kostar betydligt mindre. Med en enkel egen insats sparas en hel del pengar jämfört med om du dosa för dosa hade köpt snuset i en vanlig tobaksaffär. Med våra snussatser för lössnus kan man spara upp emot 30 kronor per dosa. Snusar man regelbundet, så finns det alltså mycket pengar att spara. Om man beräknat snusar en dosa per dag i ett år, så sparar man ungefär 11–12000 kronor på att tillreda Swedsnus Express själv. Dessutom har man alltid snus hemma och slipper stressa till kiosken varje dag för att ha en ny dosa tillhands när den gamla tagit slut. När dosan med lössnus är tom, fyller man helt enkelt på den ur sitt eget förråd av färdigt, tillrett snus. Man kan dessutom tillreda snuset precis som man själv vill ha det, genom att anpassa både mängden vätska och eventuella smaktillsatser.

 

Hur tillreder man då Express snussats?

Så hur gör man då när man tillreder sitt snus i form av Swedsnus Express lössnussats? När du köpt vår snussats med lössnus, är det mycket enkelt att bereda den, tack vare vår alldeles unika metod! Tidigare har det vanliga sättet varit att blanda samman de ingredienser som ska ingå, det vill säga själva tobaken och de tillsatser som krävs, och sedan baka dessa i ugnen, med massa slabb, stök och stank som följd. Efter att snussatsen varit inne i ugnen den angivna tiden, som ofta är över ett dygn, blandas eventuella ytterligare ingredienser i snuset, som sedan åter ska in i ugnen ett bra tag. Innan snuset slutligen kan ställas i kylen blandar man som först i eventuella smaksättningar. Många av de tillsatser som krävs för att blanda i råtobaken vid tillverkningen är med denna vanliga typ av snussats till exempel natriumklorid, natriumkarbonat och glycerol. Dessa ingredienser får dock ej säljas tillsammans med råtobaken, men kan köpas på andra ställen. Låter det lite krångligt? Med Swedsnus Express snussats är det idag betydligt enklare och smidigare att tillreda sitt eget snus. Det går betydligt fortare att tillreda än de andra vanliga varianterna av lössnus i sats. Express satserna är redan blandade och kräver inte heller någon som helst tillredning i ugn. Man tillsätter bara aromer och tillsatser utblandade i vatten direkt i snuspulvret, rör om, packar till och låter den sedan stå i kylen några dagar. Dessutom har man möjligheten att alltid tillsätta mer vatten efteråt om man upplever att snuset skulle vara lite för torrt.