Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Billigt portionssnus

2016-05-20 0 Comment(s) Portionssnus,Swedsnus,

Vårt portionssnus är både bra och billigt!

Allt fler svenska snusar regelbundet, samtidigt som ökade tobaksskatt och regleringar gör att priset på snus ständigt stiger i den vanliga handeln. Av Sveriges befolkning snusade under 2015 ungefär 22% av männen och 5% av kvinnorna. Många av dem som fortfarande inte känner till Swedsnus, brukar säkert fråga sig om det verkligen inte finns något enkelt och bekvämt sätt att betala mindre för sitt snus. Det vanligaste sättet att betala mindre för sitt snus brukar vara att köpa en stock med snusdosor, alltså den förpackning med 10 dosor snus som, likt en limpa cigaretter, kostar något mindre än om man köper dosorna en och en. Men, som alla våra kunder redan vet, finns det ett ännu billigare sätt att köpa snus. Hos oss kan man via internet köpa snus betydligt billigare än i exempelvis en livsmedelsbutik. Det allra billigaste är förstås att köpa snus i hink, i alla fall om det är portionssnus man föredrar att snusa! Om man inte är riktigt på vilken sort man föredrar kan man först testa smaken på våra olika snussorter genom att köpa dem som provdosor.

Portionssnus sats

Det är alltså inte bara lössnus som går att köpa på hink som snussats. Även om det inte är en faktisk snussats i hink, eftersom snuset kan snusas direkt som det är, så finns det hos Swedsnus även portionssnus i samma behändiga förpackning, för de snusare som hellre använder sig av snus i portion. Genom att köpa en hink med ungefär 1000 portioner utmärkt snus av högsta kvalitet kan man själv fylla på din egen dosa när helst man behöver. Man sparar dessutom en hel del pengar och bekvämt nog har man också alltid snus hemma! Hos Swedsnus kan man köpa portionssnus i storpack på hink i flera olika smaker, bland annat våra egna blandningar original, special, naturell och prima, men också portionssnus smaksatt med enbär, spearmint, lakrits och rökig whisky. Eftersom vi tycker att det är onödigt att betala för vattnet i snuset är Swedsnus portionssnus något torrare än många av de varianter av dry och white som man vanligtvis kan köpa i butik. Många av våra kunder föredrar sitt snus på detta sätt, men den stora fördelen är att man själv kan anpassa fuktigheten och på så sätt få sitt snus precis som man vill ha det!

Hur gör jag?

Swedsnus portionssnus innehåller bara 25% vätska i form av vatten och naturliga aromer. En ”normalt” fuktad portionssnus innehåller omkring 50% vätska. Om man föredrar Swednus portionssnus något fuktigare, så kan man alltså enkelt anpassa detta själv. Den rekommenderade mängden vatten för en ”normalt fuktad portionssnus är 30-40 ml till 100 gram snus. Det allra bästa är förstås att prova sig fram, för att komma fram till hur mycket vatten i snuset man själv föredrar. Därefter kan man enkelt justera mängden vatten för att få fram den optimala fuktighetsgraden för just sig själv. Låt gärna snuset dra ett litet tag, helst i kylskåpet, för att fukten skall fördelas jämt mellan portionerna och ge snuset den allra bästa smaken. Man kan alltid tillsätta mer vatten till snuset i efterhand. Många väljer att slå på några droppar från vattenkranen direkt ner i snusdosan, medan andra använder sig av en vanlig sprayflaska för att kunna fukta snuset jämnare. På detta sätt håller man sitt snus färskt och anpassat efter just sin egen smak.

Fördelar med portionssnus i hink

Så vilka är då fördelarna med att köpa portionssnus i storpack, en så kallad snushink? För det första kan man spara rejält mycket pengar genom att köpa mycket snus på en och samma gång. När man köper Swesnus snus i hink är det motsvarande priset ungefär 15 kronor för varje dosa. Detta kan jämföras med butikernas vanliga priser på runt 50 kronor för ett snus motsvarande samma höga kvalitet som Swedsnus snusprodukter. Snusar man en dosa portionssnus varje dag, kommer man ganska snabbt upp i stora summor pengar. En snusare som snusar en hel dosa dagligen kan genom att handla Swedsnus portionssnus i hink spara upp till ungefär 12,000 kronor per år. I och med att snuset i hink också är något mindre fuktat så slipper man dessutom att betala onödig skatt för det tillsatta vattnet. Hållbarheten för våra snushinkar med portionssnus är satt till ett år, men den är i verkligheten betydligt längre, så länge portionerna förblir torra. Genom att dela upp innehållet och bereda snushinken i omgångar kan man försäkra sig om att alltid ha färskt snus hemma, när man vill det!