Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Express Provdosor

Express Provdosor

Provdosor Express Lössnus

Testa våra olika sorters Express snussats för att hitta din egen favorit! Provdosor med 38 g lössnus i varje, färdig att snusa! Beredd exakt enligt medföljande instruktioner. Vänligen observera att varje sort endast kan beställas en gång per kund. Eventuella rabatterbjudanden gäller ej provdosor. Vid köp av enbart provdosor utgår frakt med 49 kr/försändelse, oavsett antal dosor. Fri frakt på köp över 999 kr.Prova vårt billiga lössnus innan du handlar

Det råder inga tvivel om att våra kunder uppskattar att handla våra prisvärda snussatser online! För ett riktigt bra pris får de 1,5 kilo färdigt, färskt lössnus av högsta kvalitet. Vi vill att våra kunder skall känna sig trygga med oss och våra produkter. För att underlätta valet av vilken av alla våra sorter och smaker de föredrar, så erbjuder vi möjligheten att prova vårt sortiment genom att köpa hem en provdosa med Swedsnus Express Lössnus. Varje provdosa kommer med 38 gram svenskt lössnus, färdig beredd enligt instruktionerna för snussatsen och redo att snusas på en gång. Syftet med provdosorna är att ge våra kunder möjligheten att testa vårt billiga snus och är därför begränsat till en provdosa av varje sort per kund.


Prisvärt snusalternativ som skonar din plånbok

Hos oss kan du köpa hem marknadens mest prisvärda snussatser för lössnus som storpack för ett mycket bra pris. Vi rekommenderar våra kunder att gärna testa vårt stora sortiment av olika smaker genom att erbjuda dem att först köpa några av våra provdosor, som är klara att snusa. När du väl bestämt dig för vilken eller vilka av våra snussorter du föredrar och vill beställa hem, så handlar du enkelt hem din lössnussats på vår hemsida eller genom vår ordertelefon. Varje lössnussats är förpackade torra och ger hela 1,5 kilo färdigt, färskt och gott lössnus. Till varje Swedsnus Express Lössnus medföljer en tom dosa för att lägga ditt snus i och en tillhörande flaska med aromer för den valda smaken. Du kan även köpa någon av våra andra tillsatsflaskor med aromer separat, om du skulle vilja experimentera dig fram till en egen kombination av smaker. Tillsatsen med aromer blandar du sedan tillsammans med vanligt vatten för att fukta ditt lössnus efter eget tycke. Det är löjligt enkelt att bereda vår unika lössnussats. Närmare instruktionerna hittar du under ”beredningsinstruktioner” på vår hemsida. Med Swedsnus får du med andra ord ett riktigt bra snus för ännu bättre pris. Gör som alla våra nöjda kunder och börja snusa smartare du också!