Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Lojalitetspoäng

Swedsnus Lojalitetspoäng

Varje poäng är värd en krona! Lojalitetspoängen är till för att premiera alla våra trogna kunder. När en vara ger poäng så registreras dessa på ditt kundkonto i samband med att din vara skickas ifrån oss. Du kan även få lojalitetspoäng för andra saker, som när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev eller medverkar i utvalda moment på vår hemsida.  

Du kan alltid kolla ditt aktuella poängsaldo och när dina poäng registrerades på sidan "Injänade lojalitetspoäng" under ”Mitt Konto”.

När du har samlat ihop 600 lojalitetspoäng, motsvarande 600 kronor, blir valet "Om du vill använda poäng. Klicka här." synligt i Kassan.


Du kan då använda poäng för att betala med i vår webbutik och i kassan väljer du också om du vill använda dina poäng för ditt aktuella köp, samt hur många poäng du i så fall väljer att använda. Den motsvarande summan dras då av på det totala priset räknat i kronor.

Tänk på, att då du använder dig av dina lojalitetspoäng, och om ditt poängsaldo till följd av ditt köp sjunker under 600 poäng, så visas de därefter inte längre i din varukorg, förrän du åter har samlat ihop till 600 poäng. Det går naturligtvis även bra att spara och samla fler än 600 poäng inför framtida köp, men kom ihåg att poängen endast är giltiga under ett års (12 månader) tid från och med det datum de registrerats.