Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Portion Provdosor

Portion Provdosor

Provdosor Portionssnus

Testa våra olika portionssnus sorter för att hitta just din favorit! Provdosor med 20 White Semi Dry portioner i varje, fuktade med ca.30% vätska. Vänligen observera att varje sort endast kan beställas en gång per kund. Eventuella rabatterbjudanden gäller ej provdosor. Vid köp av enbart provdosor utgår frakt från 49 kr/försändelse, oavsett antal dosor. Fri frakt vid köp över 999 kr.


Det finns inga produkter att visa i denna kategori.Testa Provdosor med billigt portionssnus


Är du sugen på att börja handla våra snushinkar med portionspåsar på nätet? Du hittar inte ett billigare och mer prisvärt snus någon annanstans på marknaden. Vi råder våra kunder att gärna prova vårt snus innan de köper en hel snusburk. Det är också anledningen till att du kan köpa hem provdosor med de snussmaker som du är nyfiken på, innan du väljer att beställa hem en hel snusburk. Välj mellan våra åtta olika typer och smaker. Varje provdosa kommer med 20 portionspåsar svenskt snus, men varje snussort får bara köpas in för att provas en gång per kund. Perfekt för den som vill köpa snus billigt online men vill smaka på snuset innan man köper hem en hel snussats. Kom ihåg att du alltid kan kika på våra recensioner för att se vad andra tyckte om just det snuset du är nyfiken på.


Prova ett nytt portionssnus redan idag

Det är inte bara våra förstagångsköpare som kan dra nytta av och testa våra provdosor. Även alla de som redan vet hur hög kvalitet vårt snus har kan köpa in en provdosa, bara för att kunna smaka på något nytt. Vi har flera smakfulla snussorter, som exempelvis portionssnus smaksatt med äkta whisky, lakrits, enbär och spearmint. Dessutom har vi flera populära kryddade snussorter för de som vill testa våra mer traditionella snussmaker, som till exempel Special, med inslag av bergamott, Original, med inslag av ros, samt Prima och Naturell som har en mer renodlad tobakskaraktär. Testa ett nytt snus redan idag! Vem vet, du kanske hittar en ny favorit bland alla våra andra snussmaker? Köp in och prova vårt snus på ett smart och prisvänligt sätt på en gång! Med våra prisvärda storpack av portionssnus klarar du dig länge. Har du frågor eller funderingar kring vårt snus så är det bara att ringa vår vänliga kundtjänst eller skicka oss ett mejl. Vi hjälper dig mer än gärna att få svar på det du undrar om våra snusprodukter.