Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies. Läs mer här.

Slim Lakrits 1000 Premium Portionssnus

Slim Lakrits 1000 Premium Portionssnus

Premium Slim Lakrits Portionssnus - Billigt snus i storpack.

Premium Slim - Swedsnus "XR"-format.

Premium Slim är Swedsnus version av det populära ”XR”-formatet, färdig att snusa direkt. Prillan som är fyllig och aningen långsmal är framtagen för att ligga perfekt under läppen!


Smaken på Premium Slim Lakrits kommer från naturlig anisfröolja vilken ger snuset en kraftig och djup smak av lakrits. Våra White Semi Dry portioner är torra på ytan och snuset inuti håller en fuktighet på ca. 35%,vilket ger låg rinnighet och långvarig smakleverans. Fukthalten kan enkelt kan ökas efter eget tycke. Snusets styrka ligger något övergenomsnittet för standardsnus, med en nikotinhalt på 11mg/gram, och är gjort på tobak av högsta kvalitet. Tillverkningen sker enligt svensk hantverkstradition i vår egen småländska fabrik.


Swedsnus klassiska snusburk innehåller 1000 st portioner färdiga att snusa, motsvarande ca.50 st dosor med 20 portioner. En tomdosa medföljer. Fri frakt ingår inom Sverige vid köp över 999 kr.

Innehållsdeklaration
Snus Nettovikt 550 g, tobak (nikotin ca 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 0,9 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 502
  • Poäng: 60
  • Tillgänglighet: Tillfälligt Slutsåld
  • 699,00 Kr

Andra kunder har också köpt

Slim Lakrits 1000 Premium Portionssnus Påse

Slim Lakrits 1000 Premium Portionssnus Påse

679,00 Kr