Rebell Express Lössnus

Rebell Express Lössnus

Rebell Lössnus Express ger ca. 1120 gram färskt lössnus, jämförbart med ca. 30 dosor à 38 gram. Ett billigare alternativ med samma höga kvalitet och tydliga smak! En tom dosa ingår.​ Läs om hur lätt det är att fixa Lössnuset på bara 5 minuter!

Visa:
Sortera efter:

Rebell Original Lössnus

Original Rebell Lössnus Express - Snussats. Lössnus med tydligare smak än Grovsnus. Rebell lös..

599,00 Kr Exkl moms: 479,20 Kr

Rebell Special Lössnus

Special Rebell Lössnus Express - Snussats. Lössnus som vinner över General. En tydlig smak av berg..

599,00 Kr Exkl moms: 479,20 Kr

Rebell Lössnus Naturell

Naturell Rebell Lössnus Express - Snussats. Klassiskt lössnus med ren tobakssmak. Rebell Natur..

599,00 Kr Exkl moms: 479,20 KrSuveränt lössnus till billigare pris

Rebell är Swedsnus nya varumärke som till ett ännu lägre pris kompletterar vårt Premiumsortiment. Med Rebell kan vi nu erbjuda ett billigare snusalternativ med samma höga smak- och kvalitetsstandard som Swedsnus alltid håller.


När du köper vår Rebell Express Lössnus sats ifrån oss får du inte bara ett bra och billigt äkta svenskt lössnus, småskaligt tillverkat i vår egen fabrik helt enligt svenska traditioner och gjort av de allra bästa tillgängliga råvarorna. Du får även möjligheten och fördelen att själv välja fuktighetsgrad på det färdiga snuset. Dessutom får du 60 lojalitetspoäng för varje snusburk med Rebell som du handlar, vilka du senare kan använda dig av i vår webbutik till ett motsvarande värde i kronor. Med det inräknat i priset kan du dra av ytterligare någon krona per dosa!