Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Lössnus Lakrits 20 dosor

Varan har utgått Lössnus Lakrits 20 dosor

Premium Lössnus Blend Nr.1 Lakrits 20 dosor - Express.


Lössnus med djup lakritssmak och sälta.


Lössnus med standardmalning:

• Ger ca. 20 dosor lössnus.

• Tillsätt bara vatten.

• Färdig på bara 5 minuter.

• Lakritsarom anpassad för 20 dosor.


Swedsnus Lössnus Lakrits Express är generöst kryddad med naturlig anisfröolja som ger det en distinkt och långvarig smak av fyllig lakrits med tillhörande sälta. En diskret ton av mjuk rök skänker smaken ett ytterligare djup som, i balans med den rena tobakssmaken. 

Swedsnus Lös Express bereder du mycket enkelt på 5 minuter. Ingen ugn eller tryckkokare behövs. Inget slabb eller besvärande lukter - Tillsätt endast vatten! Allt annat ingår i denna enkla snussats motsvarande 20 st. snusdosor! En innovativ produkt från Swedsnus, tillverkad från grunden enligt svensk hantverkstradition.


​Instruktioner för beredning:

1. Häll den medföljande flaskan med naturliga aromer i 3,5 - 4 dl vatten och rör om väl.

2. Överför snuspulvret till ett större kärl och tillsätt vätskeblandningen. Rör om ordentligt med elvisp, pressa sedan ihop snuset lätt.

3. Kylförvara snuset i fyra dagar, rör sedan om det och knåda det med hjälp av köksassistent eller Swedsnus Konsistenspåse tills snuset får önskad krambarhet.

För mer utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


OBSERVERA: Produkten är handgjord och tobak är ett levande material. Ibland kan det vara otillräckligt med 3,5 - 4 dl. Om så är fallet tillsätter man enkelt mer vatten, vispar ordentligt, packa ihop snusmassan med handen, på med locket och låt stå i kyl ytterligare något dygn. Det går alltid att tillsätta rent vatten till snus om man skulle uppleva det för torrt för er egen smak! För att göra det färdiga snuset ändå mer kramvänligt kan man knåda det tills man når önskad krambarhet.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Artikelnummer: 829
  • Tillgänglighet: Varan har utgått
  • 499,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt