Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies. Läs mer här.

Premium Lössnus Enbär

Premium Lössnus Enbär

Produkten har ersatts med Standardmald Lössnus Express

Enbär Lössnus Express - Lössnussats.

Lössnus med kraftfull och långvarig smak.

Detta lössnus utgörs av utvald och miljövänligt odlad tobak av högsta kvalitet. Den fina tobakens rena smak är kombinerad med naturligt utvunnen fyllig enbärsolja, en lätt ton av frisk bergamottolja och en aning rök. Den kraftfulla smaken av enbär ger Swedsnus Enbär Express en lång och ihållande snusupplevelse och är särskilt omtyckt av gamla Rapésnusare.

Allt vårt snus är traditionsenligt tillverkat i äkta hantverksanda. Lössnussatsen levereras i Swedsnus nya praktiska snusburk med en nettovikt av 675 gram som ger mer än 1,5 kilo färdigt färskt lössnus. Slår man upp det i dosor motsvarar det ca. 40 st dosor till ett pris så lågt som från 16,30 kr per dosa. Ordinarie genomsnittspris per dosa 18,90 kr. Läs mer om hur vi beräknar vårt genomsnittliga dospris här.

Tomdosa för att ha något att fylla på snuset i medföljer. Fraktfritt vid köp över 999 kr.


​Instruktioner för beredning:

1. Häll den medföljande flaskan med naturliga aromer i 7-8 dl vatten och rör om väl.

2. Överför snuspulvret till ett större kärl och tillsätt vätskeblandningen. Rör om ordentligt med elvisp, pressa sedan ihop snuset lätt.

3. Kylförvara snuset i fyra dagar, rör sedan om det och knåda det med hjälp av köksassistent eller Swedsnus Konsistenspåse tills snuset får önskad krambarhet.

För mer utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


OBSERVERA: Produkten är handgjord och tobak är ett levande material. Ibland kan det vara otillräckligt med 7 - 8 dl vatten. Om så är fallet tillsätter man enkelt mer vatten, vispar ordentligt, packa ihop snusmassan med handen, på med locket och låt stå i kyl ytterligare något dygn. Det går alltid att tillsätta rent vatten till snus om man skulle uppleva det för torrt för er egen smak! För att göra det färdiga snuset ändå mer kramvänligt kan man knåda det tills man når önskad krambarhet.

Innehållsdeklaration
Snus Nettovikt 675 g, tobak (nikotin ca. 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 1,2 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 23500
  • Poäng: 80
  • Tillgänglighet: Produkten har utgått
  • 736,00 Kr

Andra kunder har också köpt