Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies. Läs mer här.

Lössnus Blend 5 Mellanmald Premium Express Burk

Lössnus Blend 5 Mellanmald Premium Express Burk

Premium Lössnus Blend 5 Mellanmald Express - Lössnussats.

Lössnus med mellanmalning.


Välj själv vilken smaktillsats du önskar!

Vårt lössnus är gjort av tobak av premiumkvalitet. Genom unik teknik producerar vi en lössnussats med lång hållbarhet som är mycket enkel att bereda och där du själv slipper att baka snuset. Tillsätt bara den eventuellt valda naturliga aromerna tillsammans med vatten enligt medföljande instruktioner, eller krydda snuset själv. Snuset i lössnussatsen tillverkas enligt svensk hantverksmässig tradition och innehåller inga onödiga tillsatser! Vår Swedsnus Standardmalda lössnussats ger mer än 1,5 kilo färdigt snus! Det motsvarar ca. 40 st dosor med färskt snus i varje dosa och ger ett genomsnittligt pris från så lite som 16,30 kr/dosa.

Tomdosa för att ha något att fylla på snuset i medföljer. Fraktfritt vid köp över 999 kr.


​Instruktioner för beredning:

1. Blanda aromflaskan med 7-8 dl vatten och rör om väl.

2. Överför snuspulvret till ett större kärl och tillsätt aromblandningen. Använd gärna en köksassistent för att blanda om det ordentligt, alternativt en elvisp. Pressa sedan ihop snuset lätt.

3. Kylförvara därefter snuset väl tillslutet i fyra dagar. Blanda det därefter ytterligare 10-20 minuter, eller tills snuset får önskad konsistens. Skulle du vilja ha ännu fastare krambarhet rekommenderar vi vår fenomenala Swedsnuspåse.

För mer utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


OBSERVERA: Produkten är handgjord och tobak är ett levande material. Ibland kan det vara otillräckligt med 7 - 8 dl vatten. Om så är fallet tillsätter man enkelt mer vatten, vispar ordentligt, packa ihop snusmassan med handen, på med locket och låt stå i kyl ytterligare något dygn. Det går alltid att tillsätta rent vatten till snus om man skulle uppleva det för torrt för er egen smak! För att göra det färdiga snuset ändå mer kramvänligt kan man fortsätta att bearbeta/knåda det tills man når önskad krambarhet.


Tips* Tänk på att snus klassas som livsmedel. Var därför noga med att alltid använda god handhygien när du handskas med snus, för att undvika att medföra bakterier eller sporer vilket kan påverka kvalitén negativt.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

 

 

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 223
  • Poäng: 80
  • Tillgänglighet: Tillfälligt Slutsåld
  • 759,00 Kr

Tillgängliga alternativ

Andra kunder har också köpt

Tomdosor Lössnus 5-pack

Tomdosor Lössnus 5-pack

25,00 Kr

Swedsnuspåsen

Swedsnuspåsen

39,00 Kr