Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Premium Lössnus Original

Tillfälligt Slutsåld Premium Lössnus Original

Produkten har ersatts med Standardmald Lössnus Express

Premium Original Lössnus Express - Lössnussats.

Lössnus med fylligare smak än Grovsnus.

Gjord av miljövänligt odlad tobak av premiumkvalitet. Med en tydlig tobakssmak och mild rökighet skapas en välbalanserad grundsmak, som tillsammans med lite bergamottolja och en aning naturlig rosessens ger snuset en klassisk mjuk och fyllig avrundning. Smaken påminner om grovsnus, även om malningsgraden är medelgrov. Swedsnus Original Express är den mest populära av våra olika sorters lössnussatser och mycket uppskattat även som portionssnus.

Genom en revolutionerande teknik, utvecklad tillsammans med forskare, har vi kunnat producera en lössnus sats som är mycket enkel att bereda och där du själv slipper att baka snuset i ugn. Tillsätt bara de medföljande naturliga aromerna och vatten, enligt medföljande instruktioner. Snuset i lössnussatsen tillverkas enligt svensk hantverksmässig tradition och innehåller inga onödiga tillsatser! Vår Swedsnus Original lössnussats innehåller 675 gram tobak i nettovikt, vilket ger mer än 1,5 kilo färdigt snus! Det motsvarar ca. 40 st dosor med färskt snus i varje dosa och ger ett genomsnittligt pris från så lite som 16,30 kr/dosa. Läs mer om hur vi beräknar vårt genomsnittliga dospris här.

Tomdosa för att ha något att fylla på snuset i medföljer. Fraktfritt vid köp över 999 kr.


​Instruktioner för beredning:

1. Häll den medföljande flaskan med naturliga aromer i 7-8 dl vatten och rör om väl.

2. Överför snuspulvret till ett större kärl och tillsätt vätskeblandningen. Rör om ordentligt med elvisp, pressa sedan ihop snuset lätt.

3. Kylförvara snuset i fyra dagar, rör sedan om det och knåda det med hjälp av köksassistent eller Swedsnus Konsistenspåse tills snuset får önskad krambarhet.

För mer utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


OBSERVERA: Produkten är handgjord och tobak är ett levande material. Ibland kan det vara otillräckligt med 7 - 8 dl vatten. Om så är fallet tillsätter man enkelt mer vatten, vispar ordentligt, packa ihop snusmassan med handen, på med locket och låt stå i kyl ytterligare något dygn. Det går alltid att tillsätta rent vatten till snus om man skulle uppleva det för torrt för er egen smak! För att göra det färdiga snuset ändå mer kramvänligt kan man knåda det tills man når önskad krambarhet.

Innehållsdeklaration
Snus Nettovikt 675 g, tobak (nikotin ca. 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 1,2 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 23600
  • Poäng: 80
  • Tillgänglighet: Tillfälligt Slutsåld
  • 736,00 Kr

Andra kunder har också köpt