Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies. Läs mer här.

Premium Lössnus Paré

Premium Lössnus Paré

Produkten har ersatts med Standardmald Lössnus Express

Paré Lössnus Express - Snussats

Vår senaste smaksensation Paré, som på franska betyder redo, erbjuder vi Sveriges alla lössnusare en helt ny snusupplevelse. Med en noggrant balanserad kombination av naturlig lavendel- och enbärsolja, spetsat med en lätt ton av citrus för friskhet, ger Swedsnus Paré en fyllig och aromatisk smak som håller i sig länge.

Snuset är traditionellt tillverkad enligt svenska hantverksmetoder och helt utan onödiga tillsatser! Vår praktiska storpack ger mer än 1,5 kg färdigt, färskt lössnus. Det motsvarar ca. 40 st dosor till ett pris så lågt som från 16,30 kr/dosa. Ordinariepris 18,90 kr/dosa. Snusburkens nettovikt är 675 gram.Läs mer om hur vi beräknar vårt genomsnittliga dospris här.

Tomdosa medföljer. Fraktfritt vid köp över 999 kr.


​Instruktioner för beredning:

1. Häll den medföljande flaskan med naturliga aromer i 7-8 dl vatten och rör om väl.

2. Överför snuspulvret till ett större kärl och tillsätt vätskeblandningen. Rör om ordentligt med elvisp, pressa sedan ihop snuset lätt.

3. Kylförvara snuset i fyra dagar, rör sedan om det och knåda det med hjälp av köksassistent eller Swedsnus Konsistenspåse tills snuset får önskad krambarhet.

För mer utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


OBSERVERA: Produkten är handgjord och tobak är ett levande material. Ibland kan det vara otillräckligt med 7 - 8 dl vatten. Om så är fallet tillsätter man enkelt mer vatten, vispar ordentligt, packa ihop snusmassan med handen, på med locket och låt stå i kyl ytterligare något dygn. Det går alltid att tillsätta rent vatten till snus om man skulle uppleva det för torrt för er egen smak! För att göra det färdiga snuset ändå mer kramvänligt kan man knåda det tills man når önskad krambarhet.

Innehållsdeklaration
Snus Nettovikt 675 g, tobak (nikotin ca. 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 1,2 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att det torra snuset förvaras i rumstemperatur med locket väl tillslutet, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 23700
  • Poäng: 80
  • Tillgänglighet: Produkten har utgått
  • 736,00 Kr

Andra kunder har också köpt