Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies. Läs mer här.

Premium Lössnus Whisky

Premium Lössnus Whisky

Produkten har ersatts med Standardmald Lössnus Express

Premium Whisky Lössnus Express - Lössnussats.

Smak av rökig maltwhisky ifrån Laphroaig!

Med smaken av skotsk single malt whisky ifrån destilleriet Laphroaig på ön Islay!

Swedsnus Islay Whisky Express har både smaksatts med och inspirerats av den torvrökta whisky som sedan två århundraden har kommit att karaktärisera whisky ifrån ön Islay. För att hedra den fylliga smaken av den buteljerade förlagan har vi kompletterat den rena smaken av vårt traditionellt hantverkstillverkade snus, gjord av miljövänligt odlad tobak av högsta kvalitet, med en skvätt äkta fatlagrad Laphroaigwhisky. En tydligt rundad tobakssmak i samklang med en aning vaniljsötma och ett mjukt, rökigt djup tar fram det bästa av två världar i en snusupplevelse utöver den vanliga.

Vår unika lössnussats har tagits fram tillsammans med forskare för att skapa en unik produkt som kan beredas enkelt och utan bekymmer. Genom att följa de tydliga instruktionerna på snusburken får man mer än 1,5 kilo färskt lössnus, motsvarande omkring 40 st dosor lössnus  i varje dosa, till ett genomsnittligt pris så lågt som från 16,30 kr per dosa. Nettovikt 675 gram.Läs mer om hur vi beräknar vårt genomsnittliga dospris här.

En styck tomdosa medföljer. Fraktfritt vid köp över 999 kr.


​Instruktioner för beredning:

1. Häll den medföljande flaskan med naturliga aromer i 7-8 dl vatten och rör om väl.

2. Överför snuspulvret till ett större kärl och tillsätt vätskeblandningen. Rör om ordentligt med elvisp, pressa sedan ihop snuset lätt.

3. Kylförvara snuset i fyra dagar, rör sedan om det och knåda det med hjälp av köksassistent eller Swedsnus Konsistenspåse tills snuset får önskad krambarhet.

För mer utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


OBSERVERA: Produkten är handgjord och tobak är ett levande material. Ibland kan det vara otillräckligt med 7 - 8 dl vatten. Om så är fallet tillsätter man enkelt mer vatten, vispar ordentligt, packa ihop snusmassan med handen, på med locket och låt stå i kyl ytterligare något dygn. Det går alltid att tillsätta rent vatten till snus om man skulle uppleva det för torrt för er egen smak! För att göra det färdiga snuset ändå mer kramvänligt kan man knåda det tills man når önskad krambarhet.

Innehållsdeklaration
Snus Nettovikt 675 g, tobak (nikotin ca. 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 1,2 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 23100
  • Poäng: 80
  • Tillgänglighet: Produkten har utgått
  • 736,00 Kr

Andra kunder har också köpt