Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

RAW Alpha + Bravo

Produkten har utgått RAW Alpha + Bravo

Swedsnus Raw 1 Kg Alpha + 1 Kg Bravo – Råtobak för egen snustillverkning

Det finns många fantastiska snusmakare runt om i landet som med engagemang och passion tillverkar sitt eget snus från grunden. Vilken utrustning som används och vilket sätt som detta sker på kan variera stort, men gemensamt för allt gott snus är bra råtobak! 

För att bidra till denna del av den svenska snuskulturen har Swedsnus tagit fram två sorters råtobaksblandningar som vi kallar ”Alpha” och ”Bravo”. Målsättningen med dessa är att se om vi, tillsammans med alla er entusiaster som gör eget snus, kan hjälpas åt med att få fram ett par fantastiska snussatser till marknadens bästa pris. Genom era åsikter och synpunkter hoppas vi att ni vill vara med oss och testa, utveckla och förbättra dessa produkter. För när det kommer till att göra eget snus hemma är det ni som är de verkliga experterna. Så hjälp oss att skapa ett par riktig bra produkter åt er! 

Genom detta begränsade och mycket exklusiva erbjudande, som inte kan nås offentligt via vår webbshop, välkomnar Swedsnus er att testa båda våra sorters råtobaksblandningar och att delta i den vidare utvecklingen av dem. Ni får därför 2 x 1 kg råtobak för 249 kr.

I vår strävan att minska användningen av plast har vi valt att inte skicka med några plastburkar tillsammans med våra råtobaksblandningar. Vår erfarenhet är att Snusmakare runt om i landet ha burkar/lådor i överflöd. Dessutom bidrar det samtidigt till att vi kan hålla ner priset för dig som kund.


Lite kort information om råtobaken:

ALPHA: Nikotin 35 mg/g (ger ca.14-16 mg/g nikotin i färdigt snus).
Medium malningsgrad. Nettovikt 1 kg. 


BRAVO: Nikotin: 18 mg/g (ger ca.7-9 mg/g nikotin i färdigt snus).
Medium malningsgrad. Nettovikt 1 kg.


Rekommenderad mängd Salt gärna utan jod: 80 - 100 gram / 1 kg råtobak.

Rekommenderad mängd Natriumkarbonat: 60 - 70 gram / 1 kg råtobak.


TIPSBåda sorterna innehåller mycket lamina och kan uppfattas som mjuka. Tillsätta gärna 15-20% Stjälkmjöl för att få mer kropp i snuset. Snussatserna är lätta att få konsistens och bör därför inte överarbetas.


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 001002
  • Tillgänglighet: Produkten har utgått
  • 498,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt

Swedsnuspåsen

Swedsnuspåsen

39,00 Kr

Tomdosor Lössnus 5-pack

Tomdosor Lössnus 5-pack

9,00 Kr

Taggar: RAW