Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Premium x 4 Mixpack Portionssnus

Varan har utgått Premium x 4 Mixpack Portionssnus

Premium Mixpack med 4 olika smaker x 20 portioner:


Swedsnus Premium Original · Special · Lakrits · Enbär


Swedsnus Premium White Semi Dry  – Fylliga portioner färdiga att snusa direkt! Tillverkat enligt svensk tradition i vår egen snusfabrik. Produceras i små partier och helt utan onödiga tillsatser!


Swedsnus Premium Original
Portionssnus som påminner om Grovsnus, tillverkad av premiumtobak av högsta kvalitet. Snuset har en robust tobakssmak med en mjuk avrundning, kryddad med citrustoner ifrån bergamottolja och en diskret touch av ros, som balanseras med en mild rökighet.

Swedsnus Premium Special
Portionssnus som påminner om Generalsnus, med en lite kraftigare tobakssmak i kombination med en lätt ton av rök och den klassiska snussmaksättningen av bergamottolja. Utvald premiumtobak lockar fram smakerna i perfekt balans.

Swedsnus Premium Lakrits
Portionssnus smaksatt med kraftig, naturlig anisfröolja för en långvarig och tydlig smak av djup lakrits. En välavvägd spets av tillhörande sälta och en underliggande ton av mjuk rökighet ger den suverän balans tillsammans med vår fina premiumtobak.

Swedsnus Premium Enbär
Portionssnus tillverkad av premiumtobak av högsta kvalitet. Distinkt smaksatt med ren, naturlig enbär, en lätt ton av bergamott för en nyans av frisk citrus, och mild rök som ger både smaken och doften ett tydligt djup. En smakrik och långvarig snusupplevelse. 


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Fri Frakt Från 989:-

  • Artikelnummer: 938
  • Tillgänglighet: Varan har utgått
  • 49,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt