Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Premium Mixpack 5 x White Portion

Tillfälligt slutsåld Premium Mixpack 5 x White Portion

Premium Mixpack med 5 olika smaker x 20 portioner:


Swedsnus Premium Original · Special · Lakrits · Paré · Prima


Swedsnus Premium White Semi Dry  – Fylliga portioner färdiga att snusa direkt. Tillverkat enligt svensk tradition i vår egen snusfabrik. Produceras i små partier och helt utan onödiga tillsatser!


Swedsnus Premium Original
Portionssnus tillverkad av premiumtobak av högsta kvalitet. Snuset har en tydlig tobakssmak med en mjuk avrundning, traditionellt kryddat med diskret ros, citrustoner ifrån bergamottolja och balanserad med en mild rökighet. Klassisk svensk snussmak.

Swedsnus Premium Special
Historisk bästsäljande  smaksättning på den svenska snusmarknaden ända sedan 1800-talet. Utvald premiumtobak ger en tydlig tobakssmak som balanseras perfekt i kombination med en lätt ton av rök och friska citrustoner från bergamott.

Swedsnus Premium Lakrits
Portionssnus smaksatt med kraftig, naturlig anisfröolja för en långvarig och tydlig smak av djup lakrits. En välavvägd spets av tillhörande sälta och en underliggande ton av mjuk rökighet ger den suverän balans tillsammans med vår fina premiumtobak.

Swedsnus Premium Paré
En smakupplevelse historiskt förknippad med Göteborg, nu med nytt och uppdaterat recept. Välbalanserad och smakrik kombination av helt naturlig lavendel- och enbär, tillsammans med en lätt ton av citrus för friskhet. Aromatisk smak med viss sötma som håller i sig länge

Swedsnus Premium Prima
Noga utvald tobak av premiumkvalitet med mild och tydlig tobakssmak, endast spetsad med en lätt rökig ton för att framhäva karaktären av de naturliga smakerna. Bland det närmaste man kan komma ett historiskt och traditionellt röktorkat svenskt snus från förr. 


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Premium White Portion x 5 Mixpack. Swedsnus främsta smaksättningar av Premium portionssnus. 20 st fylliga portioner av varje smak, färdiga att snusa direkt, tillverkade av premiumtobak av högsta kvalitet med tydlig tobakssmak och mjuk avrundning i grunden.

 

Smaker Original / Special / Lakrits / Paré / Prima
Nikotin 11.0 mg/g
Styrka Normal  /
Portioner 5 x 20 st. / 5 Dosor / White Portion
Storlek Normal / 18 mm x 33 mm
  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 934
  • Tillgänglighet: Tillfälligt slutsåld
  • 119,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt

Swedsnus Metalldosa - Svart

Swedsnus Metalldosa - Svart

99,00 Kr

Tomdosor 5-pack Keep Calm Portion

Tomdosor 5-pack Keep Calm Portion

29,00 Kr