Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Lössnus Blend Nr.5 Original 10 dosor

Varan har utgått Lössnus Blend Nr.5 Original 10 dosor

Premium Lössnus Blend Nr.5 Original 10 dosor - Express.


Mellanmald lössnus med klassisk smak.


Lössnus med mellanmalning:

• Ger ca. 10 dosor lössnus.

• Tillsätt bara vatten.

• Färdig på bara 5 minuter.

• Originalarom anpassad för 10 dosor.

• Burk för förvaring av färdigt snus.

• Swedsnuspåsen.

• Tomdosa.


Swedsnus Blend No. 5 är ett mellanmalt lössnus med en något mörkare tobakskaraktär. Snuset har en tydlig tobakssmak med mjuk avrundning av mild rökighet. Originalsmaken med lite bergamottolja och en aning naturlig rosessens ger snuset en klassisk och välbalanserad smak. Med detta exklusiva erbjudande medföljer även Swedsnus konsistenspåse i grå eller orange färg utan kostnad. Suveränt effektiv för att bearbeta sitt lössnus till en perfekt prilla.

Swedsnus Lös Express bereder du mycket enkelt på 5 minuter. Ingen ugn eller tryckkokare behövs. Inget slabb eller besvärande lukter - Tillsätt endast vatten! Allt annat ingår i denna enkla snussats motsvarande 10 st. snusdosor! En innovativ produkt från Swedsnus, tillverkad från grunden enligt svensk hantverkstradition.

En Originalarom, tomdosa och Swedsnuspåsen medföljer snussatsen.


​Instruktioner för beredning:

1. Häll den medföljande flaskan med naturliga aromer i 1,75-2 dl vatten och rör om väl.

2. Överför snuspulvret till ett större kärl och tillsätt vätskeblandningen. Rör om ordentligt med elvisp, pressa sedan ihop snuset lätt.

3. Kylförvara snuset i fyra dagar, rör sedan om det och knåda det med hjälp av köksassistent eller Swedsnus Konsistenspåse tills snuset får önskad krambarhet.

För mer utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


OBSERVERA: Produkten är handgjord och tobak är ett levande material. Ibland kan det vara otillräckligt med 1,75-2 dl. Om så är fallet tillsätter man enkelt mer vatten, vispar ordentligt, packa ihop snusmassan med handen, på med locket och låt stå i kyl ytterligare något dygn. Det går alltid att tillsätta rent vatten till snus om man skulle uppleva det för torrt för er egen smak! För att göra det färdiga snuset ändå mer kramvänligt kan man knåda det tills man når önskad krambarhet.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Fri Frakt Från 989:-

  • Artikelnummer: 276
  • Tillgänglighet: Varan har utgått
  • 399,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt