Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Rebell Express Info

Swedsnus Rebell Express - Lössnus till ett lägre pris!

Med Swedsnus Rebell kan vi nu erbjuda ett billigare lössnusalternativ med samma höga smak- och kvalitetsstandard som Swedsnus alltid håller. Är du inte en storsnusare så är Rebell ett smart alternativ där du kan köpa hem en mindre mängd snus till en lägre kostnad. Swedsnus Rebell Express Lössnus bereder du helt enkelt på 5 minuter och du slipper det tidsödande momentet med att själv baka snuset i ugnen, med tillhörande slabbande och starka lukter.

När du köper vår Rebell Express Lössnus sats ifrån oss får du inte bara ett bra och billigt äkta svenskt lössnus, småskaligt tillverkat i vår egen fabrik helt enligt svenska traditioner och gjort av de allra bästa tillgängliga råvarorna. Du får även möjligheten och fördelen att själv kontrollera fuktighetsgraden på det färdiga snuset.


Spara upp till 10,000-tals kr per år!

Swedsnus - Alltid det smartare snusvalet!

Swedsnus erbjuder genom Rebell ett av marknadens mest prisvärda kvalitetssnus. Genom att köpa snus på nätet hos oss kan du spara tiotusentals kronor varje år. Om man beräknar ett genomsnittligt dospris på 50 kr per dosa i detaljhandeln och utgår ifrån att man snusar en dosa lössnus om dagen, så kan man spara nästan 11,000 kr per år genom att välja Swedsnus Rebell!. De pengar man därmed sparar kan man säkert ha bättre nytta av! Genom att köpa snus online hos oss på Swedsnus garanterar vi att du får ett välsmakande, billigt lössnus av högsta kvalitet och utan onödiga tillsatser. Dessutom behöver du inte vara orolig för att snuset tar slut i första taget. Du kan själv enkelt fylla på din snusdosa när du vill!

Burken med Rebell Express Lössnus ger motsvarande 30 dosor med 38 gram snus i varje dosa. Med den får man ett mycket bra och billigt kvalitetssnus i storpack, tillgängligt i 3 klassiska smaksättningar. Och så slipper man att betala nästan dubbelt så mycket i snusskatt som om man köper färdigförpackat snus, bara genom att själv tillsätta det.