Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies. Läs mer här.

Premium Lössnus Lakrits

Premium Lössnus Lakrits

Produkten har ersatts med Standardmald Lössnus Express

Premium Lakrits Lössnus Express - Lössnussats.

Lössnus med djup lakritssmak och sälta.

Vår snussats Lakrits Express är generöst kryddad med naturlig anisfröolja som ger det en distinkt och långvarig smak av fyllig lakrits med tillhörande sälta. En diskret ton av mjuk rök skänker smaken ett ytterligare djup som, i balans med den rena tobakssmaken av vår miljövänligt odlade tobak, gör Lakrits Express lössnussats till en av marknadens mest omtyckta lakritssnus.

Allt vårt snus tillverkas enligt hantverksmässiga svenska traditioner och innehåller inga som helst onödiga tillsatser. Genom ett samarbete med forskare har Swedsnus med Express lössnussats utvecklat en helt unik metod för att snabbt och lätt göra eget lössnus utan att själv behöva baka snuset i en ugn. Det enda man behöver göra för att bereda snussatsen är att enligt de enkla instruktionerna tillsätta de medföljande naturliga aromerna tillsammans med vatten. Praktiskt förpackad innehåller våra nya snusburkar med Express lössnus 675 gram snus i nettovikt. Färdig ger snussatsen mer än 1,5 kilo nygjort lössnus till ett motsvarande pris från 16,30 kr per dosa, beräknat på ungefär 40 st dosor. Läs mer om hur vi beräknar vårt genomsnittliga dospris här.

Priset inkluderar en medföljande tomdosa. Fraktfritt vid köp över 999 kr.


​Instruktioner för beredning:

1. Häll den medföljande flaskan med naturliga aromer i 7-8 dl vatten och rör om väl.

2. Överför snuspulvret till ett större kärl och tillsätt vätskeblandningen. Rör om ordentligt med elvisp, pressa sedan ihop snuset lätt.

3. Kylförvara snuset i fyra dagar, rör sedan om det och knåda det med hjälp av köksassistent eller Swedsnus Konsistenspåse tills snuset får önskad krambarhet.

För mer utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


OBSERVERA: Produkten är handgjord och tobak är ett levande material. Ibland kan det vara otillräckligt med 7 - 8 dl vatten. Om så är fallet tillsätter man enkelt mer vatten, vispar ordentligt, packa ihop snusmassan med handen, på med locket och låt stå i kyl ytterligare något dygn. Det går alltid att tillsätta rent vatten till snus om man skulle uppleva det för torrt för er egen smak! För att göra det färdiga snuset ändå mer kramvänligt kan man knåda det tills man når önskad krambarhet.

Innehållsdeklaration
Snus Nettovikt 675 g, tobak (nikotin ca. 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 1,2 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 23400
  • Poäng: 80
  • Tillgänglighet: Produkten har utgått
  • 736,00 Kr

Andra kunder har också köpt