Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies. Läs mer här.

Premium Lössnus Naturell

Premium Lössnus Naturell

Produkten har ersatts med Standardmald Lössnus Express

Premium Naturell Lössnus Express - Lössnussats.

Okryddat lössnus som den smakade förr.

Swedsnus Express Naturell lössnus är försiktigt spetsad med en rökig ton för att bättre framhäva och förstärka den miljövänligt odlade tobakens naturliga smaker och karaktär. Smakupplevelsen ligger mycket nära ett typiskt okryddat svenskt snus från förr i tiden, gjort på röktorkade tobaksblad. Man kan också skönja finstämda toner av läder och torkat gräs. Med sin dominerande rena tobakssmak passar också Swedsnus Naturell lössnus mycket bra för egen smaksättning, för den som vill sätta sin alldeles egen prägel på sitt eget lössnus.

Tillsammans med forskare har Swedsnus utvecklat en avancerad teknik för att producera en lössnus sats där du slipper slabbet och stanken som följer av att baka eget snus i ugn. Genom att själv tillsätta vatten och de naturliga aromer enligt de instruktioner som medföljer i förpackningen, bereder du snabbt och smidigt snussatsen. Snuset i lössnussats innehåller inga onödiga tillsatser och tillverkas enligt hantverksmässigt och i enlighet med svensk tradition! Nettovikt 675 gram som ger mer än 1,5 kilo färskt lössnus, motsvarande ungefär 40 st dosor. Genomsnittligt dospris från endast 16,30 kr/dosa. Ordinarie pris 18, 90 kr/dosa. Läs mer om hur vi beräknar vårt genomsnittliga dospris här.

Tomdosa för det färdiga snuset medföljer. Fraktfritt vid köp över 999 kr.


​Instruktioner för beredning:

1. Häll den medföljande flaskan med naturliga aromer i 7-8 dl vatten och rör om väl.

2. Överför snuspulvret till ett större kärl och tillsätt vätskeblandningen. Rör om ordentligt med elvisp, pressa sedan ihop snuset lätt.

3. Kylförvara snuset i fyra dagar, rör sedan om det och knåda det med hjälp av köksassistent eller Swedsnus Konsistenspåse tills snuset får önskad krambarhet.

För mer utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


OBSERVERA: Produkten är handgjord och tobak är ett levande material. Ibland kan det vara otillräckligt med 7 - 8 dl vatten. Om så är fallet tillsätter man enkelt mer vatten, vispar ordentligt, packa ihop snusmassan med handen, på med locket och låt stå i kyl ytterligare något dygn. Det går alltid att tillsätta rent vatten till snus om man skulle uppleva det för torrt för er egen smak! För att göra det färdiga snuset ändå mer kramvänligt kan man knåda det tills man når önskad krambarhet.

Innehållsdeklaration
Snus Nettovikt 675 g, tobak (nikotin ca. 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 1,2 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 23000
  • Poäng: 80
  • Tillgänglighet: Tillfälligt Slutsåld
  • 736,00 Kr

Andra kunder har också köpt