Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies. Läs mer här.

Premium Lössnus Special

Premium Lössnus Special

Produkten har ersatts med Standardmald Lössnus Express

Premium Special Lös Snus - Express.

Klassiskt smaksatt lössnus som slår General.

En något kraftigare tobakssmak kompletteras med en aning rök och en tydlig smak av bergamottolja. Det gör Swedsnus Special Express lössnus sats till den givna kundfavoriten bland våra snussorter! Med en medelgrov malningsgrad av vår noga utvalda och miljövänligt odlade tobak kombineras smakerna i perfekt balans. Tack vare Swedsnus hantverksmässiga snustillverkning, helt enligt svensk tradition, har vår specialvariant av denna klassiska tobakssmak vid flera blindprovningar vunnit över bland annat Generalsnus.

Som allt vårt snus produceras det endast i mindre partier åt gången, helt fritt ifrån alla onaturliga eller onödiga tillsatser! Snusburken innehåller 675 gram snus i nettovikt, vilket efter beredning resulterar mer än 1,5 kilo färskt lössnus av premiumkvalitet. Det motsvarar omkring 40 st dosor med snus till ett pris från bara 16,30 kr/dosa. Läs mer om hur vi beräknar vårt genomsnittliga dospris här.

En gratis tomdosa medföljer snussatsen. Fri frakt inom Sverige vid köp över 999 kr.


​Instruktioner för beredning:

1. Häll den medföljande flaskan med naturliga aromer i 7-8 dl vatten och rör om väl.

2. Överför snuspulvret till ett större kärl och tillsätt vätskeblandningen. Rör om ordentligt med elvisp, pressa sedan ihop snuset lätt.

3. Kylförvara snuset i fyra dagar, rör sedan om det och knåda det med hjälp av köksassistent eller Swedsnus Konsistenspåse tills snuset får önskad krambarhet.

För mer utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


OBSERVERA: Produkten är handgjord och tobak är ett levande material. Ibland kan det vara otillräckligt med 7 - 8 dl vatten. Om så är fallet tillsätter man enkelt mer vatten, vispar ordentligt, packa ihop snusmassan med handen, på med locket och låt stå i kyl ytterligare något dygn. Det går alltid att tillsätta rent vatten till snus om man skulle uppleva det för torrt för er egen smak! För att göra det färdiga snuset ändå mer kramvänligt kan man knåda det tills man når önskad krambarhet.

Innehållsdeklaration
Snus Nettovikt 675 g, tobak (nikotin ca 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 1,2 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 23200
  • Poäng: 80
  • Tillgänglighet: Produkten har utgått
  • 736,00 Kr

Andra kunder har också köpt