Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Rebell Special Lössnus

Produkten har utgått Rebell Special Lössnus

Produkten har ersatts med Standardmald Lössnus Express

Special Rebell Lössnus Express - Snussats.

Lössnus som vinner över General.

En tydlig smak av bergamottolja över en grund med ren tobakssmak kompletteras med en lätt ton av rök i vår specialvariant av denna klassiska tobakssmak. Swedsnus Special har vid flera blindprovningar vunnit över bland annat Generalsnus, vilket gör den till en självklar kundfavorit bland våra snussorter! Rebell Special Express lössnussats är inget undantag, då vi till och med har framhävt och förstärkt smakupplevelsen ännu mer!

Rebell lössnussatser innehåller 475 gram tobak i nettovikt, vilket ger 1120 gram färdigt snus! Det motsvarar ca. 30 st dosor med 38 gram färskt lössnus i varje dosa.

En tom dosa för påfyllning medföljer i förpackningen. Fri frakt vid köp över 999 kr.

Med Swedsnus unika metod för att producera en lössnussats som är enkel och snabb att bereda slipper man slabbet och stanken som följer av att baka eget snus i ugn. Genom att själv tillsätta vatten och de naturliga aromer som medföljer bereder du snabbt och smidigt snussatsen på bara 5 minuter! Snuset i lössnussats är fritt från alla slags onödiga tillsatser och har tillverkats hantverksmässigt och i enlighet med svensk tradition!


​Instruktioner för beredning:

1. Häll den medföljande flaskan med naturliga aromer i 5-6 dl vatten och rör om väl.

2. Överför snuspulvret till ett större kärl och tillsätt vätskeblandningen. Rör om ordentligt med elvisp, pressa sedan ihop snuset lätt.

3. Kylförvara snuset i fyra dagar, rör sedan om det och knåda det med hjälp av köksassistent eller Swedsnus Konsistenspåse tills snuset får önskad krambarhet.

För mer utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


OBSERVERA: Produkten är handgjord och tobak är ett levande material. Ibland kan det vara otillräckligt med 7 - 8 dl vatten. Om så är fallet tillsätter man enkelt mer vatten, vispar ordentligt, packa ihop snusmassan med handen, på med locket och låt stå i kyl ytterligare något dygn. Det går alltid att tillsätta rent vatten till snus om man skulle uppleva det för torrt för er egen smak! För att göra det färdiga snuset ändå mer kramvänligt kan man knåda det tills man når önskad krambarhet.

Innehållsdeklaration
Snus Vikt 475 g, nikotin ca. 11 mg/g, tobak, vatten, surhetsreglerande medel (E 500), smakförstärkare (salt), naturliga aromer.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 0,8 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 90200
  • Poäng: 60
  • Tillgänglighet: Produkten har utgått
  • 599,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt