Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Premium Enbär 1000 Portionssnus

Varan har utgått Premium Enbär 1000 Portionssnus

Premium Enbär Portionssnus - Billigt kvalitetssnus i storpack.

Portionssnus med lång och naturlig smak.

Smaksatt med ren naturlig enbärsolja, med en lätt touch av bergamott, som medför en kompletterande nyans av frisk citrus, och en försiktig ton av rökighet, som ger både smaken och doften ytterligare en dimension av djup. Swedsnus Enbär Portionssnus är mycket populär bland gamla Rapésnusare som vill ha en kraftfullare smak och en långvarigare snusupplevelse. Vårt snus är hantverksmässigt tillverkat av tobak av premiumkvalitet, miljövänligt odlad, fri från onödiga tillsatser och traditionsmässigt beredd i vår egen småländska snusfabrik.

Vår prisvärda och praktiska storpack med portionssnus klart att snusas levereras med över 1000 st portionspåsar i varje snusburk. Sett till antalet portioner motsvarar det ca. 50 st dosor med 20 portioner snus i varje dosa.

En tomdosa för förvaring medföljer.

Fri frakt ingår inom Sverige vid köp över 999 kr.

Innehållsdeklaration
Snus Nettovikt 675 g, tobak (nikotin ca. 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 1,1 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Fri Frakt Från 989:-

  • Artikelnummer: 16500
  • Poäng: 80
  • Tillgänglighet: Varan har utgått
  • 999,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt

Taggar: Premium, Portionssnus, Storpack, Enbär