Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Premium Naturell 1000 Portionssnus

Varan har utgått Premium Naturell 1000 Portionssnus

Premium Naturell Portionssnus - Billigt kvalitetssnus i storpack.

Portionssnus med traditionell mild tobakssmak.

Swedsnus Naturell Portionssnus har en tydlig men mild tobakssmak, endast spetsad med en lätt rökig ton för att framhäva karaktären av de naturliga smakerna. Smaken är bland det närmaste man kan komma ett historiskt och traditionellt svenskt snus från förr i tiden, då tobaksbladen ofta kunde röktorkas. Även diskreta, finstämda toner av torkat gräs och malt, som för tankarna till öl och whisky, kan därför anas. Den rena tobakssmaken av miljövänligt odlad tobak gör dessutom Swedsnus Naturell portionssnus mycket lämplig för att krydda genom egen smaksättning, om man så önskar. Naturligt snus, helt tillverkat enligt svensk tradition!

En nettovikt av 675 gram ger ca. 1000 st portioner redo att snusas, motsvarande ca. 50 dosor à 20 portioner i varje dosa och med ett genomsnittligt pris från så lite som bara 12,70 kr/dosa. Ordinarie pris per dosa 14,70 kr.

En tomdosa för förvaring medföljer.

Fri frakt ingår inom Sverige vid köp över 999 kr.

Innehållsdeklaration
Snus Nettovikt 675 g, tobak (nikotin ca. 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 1,1 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Fri Frakt Från 989:-

  • Artikelnummer: 16000
  • Poäng: 80
  • Tillgänglighet: Varan har utgått
  • 999,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt

Taggar: Premium, Portionssnus, Storpack, Naturell