Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Premium Prima 1000 Portionssnus

Varan har utgått Premium Prima 1000 Portionssnus

Premium Prima Portionssnus - Billigt kvalitetssnus i storpack.

Utvald tobak för tydlig och ren snussmak.

Detta snus utgörs av mycket nogrannt utvald och miljövänligt odlad tobak av premiumkvalitet. Den väl avvägda tobaksblandningen har en fylligt ren och något kraftigare snussmak, som ger det en naturligt kryddig arom med mycket karaktär. Som allt vårt snus är Swedsnus Prima Portionsnus traditionsenligt tillverkat i äkta hantverksanda.

Det levereras färdigt att snusas i Swedsnus egen snusburk med ca.1000 st portioner i varje burk. Innehållet väger ca.675 gram i nettovikt, vilket ger omkring 50 st dosor med 20 portioner i varje snusdosa till ett så lågt pris som från 12,70 kr per dosa. Ordinariepris per dosa 14,70 kr. 

En tomdosa för förvaring medföljer.

Fri frakt ingår inom Sverige vid köp över 999 kr.

Innehållsdeklaration
Snus Nettovikt 675 g, tobak (nikotin ca. 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 1,1 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Fri Frakt Från 989:-

  • Artikelnummer: 16100
  • Poäng: 80
  • Tillgänglighet: Varan har utgått
  • 999,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt

Taggar: Premium, Portionssnus, Storpack, Prima