Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Slim Special 1000 Premium Portionssnus

Tillfälligt Slutsåld Slim Special 1000 Premium Portionssnus

Premium Slim Special Portionssnus - Billigt snus i storpack.

Klassisk smak av bergamott & rök i "XR"-format.


Premium Slim är Swedsnus version av det populära ”XR”-formatet, färdig att snusa direkt. Prillan som är fyllig och aningen långsmal är framtagen för att ligga perfekt under läppen! 

Premium Special Slim har en naturlig tobakssmak som är ackompanjerad av citrustoner ifrån bergamott och en mild rökighet. Swedsnus Slim White Semi Dry innehåller ca. 37 % vätska, bestående av vatten och naturliga aromer. Snuset är färdigt för att snusas direkt, men kan enkelt också fuktas med rent vatten för en våtare portion. Snuset är gjort på tobak av högsta premiumkvalitet och tillverkningen sker enligt svensk hantverkstradition!

Snusburken innehåller minst 1000 st portioner färdiga att snusas som de är, motsvarande ca.50 st dosor med 20 portioner i varje dosa. En tomdosa för förvaring medföljer.

Fri frakt ingår inom Sverige vid köp över 999 kr.

Innehållsdeklaration
Snus Tobak (nikotin ca 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 501
  • Poäng: 1
  • Tillgänglighet: Tillfälligt Slutsåld
  • 599,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt

Tomdosor Portionsnus 5-pack

Tomdosor Portionsnus 5-pack

29,00 Kr