Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Premium Whisky 1000 Portionssnus

Varan har utgått Premium Whisky 1000 Portionssnus

Whisky Portionssnus - Billigt kvalitetssnus i storpack

Portionssnus spetsad med äkta Laphroaigwhisky.

Innehåller äkta skotsk single malt whisky ifrån destilleriet Laphroaig på ön Islay!

Swedsnus Islay Whisky Portionssnus är både smaksatt med och inspirerad av den karaktäristiskt torvrökiga och fylliga Whiskyn ifrån ön Islay. För att försäkra den själsliga samhörigheten med den karga öns kulturella arv och den buteljerade förlagan har vi spetsat till snusets smak med äkta Laphroaigwhisky lagrad på ekfat. Kombinationen mellan den rökiga whiskyn och vår traditionellt hantverkstillverkade snus, gjord av miljövänligt odlad tobak av premiumkvalitet, balanserar vår Islay Whisky Portionssnus med en tydlig, rundad tobakssmak, ett mjukt, rökigt djup och en lätt bakgrundston av sötma.

Vår prisvärda snusburk med minst 1000 st portioner klara att snusas har en nettovikt på 675 gram. Med 20 st portionssnus i varje dosa ger det ca.50 st dosor med ett så lågt genomsnittligt pris som från 12,70 kr per dosa. Ordinariepris per dosa 14,70 kr.

En tomdosa för förvaring medföljer.

Fri frakt ingår inom Sverige vid köp över 999 kr.

Innehållsdeklaration
Snus Nettovikt 675 g, tobak (nikotin ca 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 1,1 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Artikelnummer: 60600
  • Poäng: 80
  • Tillgänglighet: Varan har utgått
  • 999,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt

Taggar: Premium, Portionssnus, Storpack, Whisky