Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Rebell Paré 1000 Portionssnus

Varan har utgått Rebell Paré 1000 Portionssnus

Paré Portionssnus - Billigt kvalitetssnus i storpack.

Med Paré, som på franska betyder redo, erbjuder Swedsnus alla Sveriges snusare en helt ny snusupplevelse. Vår milda tobak av allra högsta kvalitet är i vår senaste smaksättning blandad med en mycket välbalanserad och smakrik kombination av helt naturlig lavendel- och enbärsolja. Tillsammans med en lätt ton av citrus för friskhet ger det Swedsnus Paré en fyllig och aromatisk, frisk smak som håller i sig länge. Snuset är tillverkat helt enligt svensk tradition och utan några som helst onödiga tillsatser!

Vårt praktiska storpack innehåller minst 1000 st portioner klara att snusa, vilket motsvarar ca. 50 st dosor med 20 portioner i varje dosa. Rebell Portion är White Semi Dry med en fukthalt på ca. 35% och färdig att snusa. 

En tomdosa för förvaring medföljer.

Fri frakt ingår inom Sverige vid köp över 999 kr.

Innehållsdeklaration
Snus Vikt 475 g, nikotin ca. 11 mg/g, tobak, vatten, salt 3%, surhetsreglerande medel (E 500), smakförstärkare (koksalt), naturliga aromer.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 0,85 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Artikelnummer: 158
  • Poäng: 60
  • Tillgänglighet: Varan har utgått
  • 999,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt

Rebell Paré 1000 White Portion

Rebell Paré 1000 White Portion

619,00 Kr

Taggar: Rebell, Portionssnus, Storpack, Paré