Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Snustestare

Observera att detta är en gammal anmälan för att vara med i Swedsnus testpanel. Du kan fortfarande anmäla dig för det kan hända att vi behöver fler snustestare i framtiden.


Välkommen att anmäla dig som snustestare på Swedsnus!

Vi söker alla typer av snusare – det spelar ingen roll om du gillar lös- eller portionssnus, micro- eller jumboprilla, nikotinfritt eller starkt snus. Alla passionerade snusare är välkomna! Vi har dock några krav som du måste uppfylla:

- Du måste vara över 18 år

- Snusare sedan tidigare

- Smakintresserad

- Kan ge systematisk och konstruktiv feedback


Vad innebär det att vara snustestare?

När du är med i vår testpanel kommer du att få snusprover på ännu ej släppta produkter skickade till dig. Om de produkterna kommer att bli verklighet beror på dig och våra andra snustestare, så din insats är viktig. När du har utvärderat proverna i lugn och ro i ditt hem svarar du på några snabba frågor på vår hemsida. Vi uppskattar att vi behöver din hjälp med testerna ett par gånger per år. 


För att vi ska kunna kontrollera att du är 18 år så måste du ha ett konto hos oss.  Vi ber dig därför att logga in eller registrera ett konto först.

Efter att du har loggat in återvänd till denna sida och uppdatera sidan så att dina adressuppgifter visas innan du börjar att fylla i formuläret nedan. Tack.


  • Genom att klicka på "SKICKA" så medger du att Swedsnus får lov att spara de svar som du har lämnat. Du medger även att Swedsnus får lov att skicka snusprover eller tillbehör för utvärdering till din registrerade postadress. Om du inte längre vill vara med Swedsnus snustestare ber vi dig att kontakta kundtjänst via "Kontakta Oss" på swedsnus.nu och meddela det.