Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Rekommendationer För Swedsnus Super Dry

Swedsnus Super Dry Portionssnussats.


Swedsnus Super Dry prillor är helt ofuktade. De är avsedda att fuktas några dygn innan de kan snusas, vilket ger dem en snabb och kraftfullare nikotinleverans. Swedsnus Super Dry prillor innehåller äkta pastöriserat snus, gjord på en stark och robust tobaksblandning av högsta kvalitet. De smakar utmärkt som de är men kan enkelt smaksättas av den som vill bestämma favoritsmak på sin prilla själv. 


Instruktioner för Swedsnus Super Dry.OBS! Om man är osäker på hur fuktiga man vill ha sina prillor rekommenderar vi att man börjar med den mindre angivna mängden vatten. Man kan alltid slå på mer vatten i efterhand för att fukta prillorna ytterligare.


 • FAT BOY & BUSTER: Blanda ca 1,5 - 1,6 dl vatten inklusive eventuell arom till hela Super Dry påsen.

 • NOTCH: Blanda ca 1,1 - 1,2 dl vatten inklusive eventuell arom till hela Super Dry påsen. 

  Swedsnus Super Dry Aromer räcker till 1 - 2 påsar Super Dry Portionssnus och kan doseras efter eget tycke, beroende på hur mycket smak man vill ha på sina prillor.
  Rekommenderad mängd Super Dry Arom i förhållande till en hel påse Super Dry Portionssnus står angivet på respektive aromflaska.

 • Häll vatten och eventuella aromer direkt ner i påsen med Super Dry Portionssnus och skaka den lätt.

 • Kylförvara påsen liggande i ungefär 4 dygn - Vänd på påsen några gånger under tiden.


Rekommendationer

 • OBS! Kylförvara alltid dina fuktade Super Dry prillor.

 • Är man osäker på hur mycket arom man vill ha i sina prillor rekommenderar vi att man börjar med en något mindre mängd än den angivna rekommendationen på aromflaskan tillsammans med en mindre mängd vatten. Man kan alltid blanda ihop mer och slå på i efterhand.

 • Allt fuktat snus blir bättre i smaken ju längre det får mogna i kylförvaring. 

 • God handhygien och rena verktyg är alltid att rekommendera när man bereder och handskas med snus. 

Övrig information

Produkten är pastöriserad och tillverkad av premiumtobak av högsta kvalitet enligt traditionella svenska metoder. Vi rekommenderar att våra ofuktade snusprodukter alltid förvaras i tillsluten förpackning och inte i över rumstemperatur. Kylförvaring är ej nödvändig.