Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Startpack Lössnus Blend No.1 Special 10 dosor

Slutsåld Startpack Lössnus Blend No.1 Special 10 dosor

Startpack Lössnus Special 10 dosor - Express.


Komplett Startpack.

10 dosor Standardmald Lössnus av tobaksblandningen Blend Nr.1, inklusive den historiskt traditionella smaken Special och Swedsnus knådpåse.

• Ger ca. 10 dosor lössnus.

• Tillsätt bara vatten.

• Färdig på bara 5 minuter.

• Specialarom anpassad för 10 dosor.

• Burk för förvaring av färdigt snus.

• Swedsnuspåse för perfekta prillor.

• 2 st Tomdosor.


Swedsnus Lössnus Special har en tydlig tobakskaraktär och är smaksatt av bergamott och en touch av rök. En klassisk och historiskt ständigt populär smakkombination som tillsammans med högkvalitativa råvaror och aromer ger Swedsnus Special en frisk, fyllig och aromatisk smak som håller länge. Med detta exklusiva startpack medföljer två tomdosor och Swedsnus konsistenspåse utan kostnad - Mycket effektiv för att bearbeta konsistensen på lössnuset.

Swedsnus Lössnus Express bereder du mycket enkelt på 5 minuter. Ingen ugn eller tryckkokare behövs. Inget slabb eller besvärande lukter - Tillsätt endast vatten! Allt annat ingår i denna enkla snussats motsvarande 10 st. snusdosor. En innovativ produkt från Swedsnus, tillverkad från grunden enligt svensk hantverkstradition.

En Specialarom, två tomdosor och Swedsnuspåsen medföljer snussatsen.


​Instruktioner för beredning:

1. Häll den medföljande flaskan med naturliga aromer i 1,75-2 dl vatten och rör om väl.

2. Överför snuspulvret till ett större kärl och tillsätt vätskeblandningen. Rör om ordentligt med elvisp, pressa sedan ihop snuset lätt.

3. Kylförvara snuset i fyra dagar, rör sedan om det och knåda det med hjälp av köksassistent eller Swedsnus Konsistenspåse tills snuset får önskad krambarhet.

För mer utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


OBSERVERA: Produkten är handgjord och tobak är ett levande material. Ibland kan det vara otillräckligt med 1,75-2 dl. Om så är fallet tillsätter man enkelt mer vatten, vispar ordentligt, packa ihop snusmassan med handen, på med locket och låt stå i kyl ytterligare något dygn. Det går alltid att tillsätta rent vatten till snus om man skulle uppleva det för torrt för er egen smak! För att göra det färdiga snuset ändå mer kramvänligt kan man knåda det tills man når önskad krambarhet.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Startpack | Tobaksblandning Blend No.1 - Lössnus Express Special 10 dosor. Snussats med standardmald lössnus av Premiumkvalitet med välbalanserad naturlig tobakssmak, inklusive Specialarom, den mest klassiska av snussmaker med tydlig bergamott och mild rök. Lång hållbarhet. Färdig på 5 minuter. Swedsnus konsistenspåse för lössnus och två tomdosor ingår.

 

Beredning Tillsätt rent vatten enligt instruktion.
Nikotin 11 mg/g
Styrka Normal  /  
Dosor Ca 10 st. färdigt snus
Medföljer Specialarom, knådpåse, 2 st tomdosor

Fri Frakt Från 949:-

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 271
  • Tillgänglighet: Slutsåld
  • 259,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt

Arom Express Special

Arom Express Special

29,00 Kr

Tomdosa Keep Calm Lössnus

Tomdosa Keep Calm Lössnus

7,00 Kr