Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Beredning av Premium Express Lössnus - 10 dosor

Instruktioner för Beredning av Premium Express Lössnus - 10 dosor.

Swedsnus Premium Express Lössnus är en unik produkt som gör det enklare än någonsin tidigare att göra sitt eget lössnus! Swedsnus Express bereder du enkelt på 5 minuter och du slipper att själv baka ditt snus i ugnen, med allt slabbande och alla obehagliga lukter som följd. Kom ihåg: För att göra det färdiga snuset ändå mer kramvänligt kan man konsistensblanda det med köksassistent eller knåda det med Swedsnus Konsistenspåse tills man når önskad krambarhet. Det går alltid att tillsätta vatten till färdigt snus om man upplever det för torrt för sin egen smak!


Beredning av Swedsnus Express Lössnus, burk/påse 10 dosor

Gör så här:

  1. Häll över snuspulvret till ett större kärl för att enklare kunna bereda lössnussatsen.

  2. Blanda påsen innehållande naturliga tillsatser och aromer med omkring 1,7 dl vatten. Man kan alltid tillsätta mer vatten i efterhand.

  3. Tillsätt den med vatten blandade vätskan direkt ner i kärlet med tobak och rör om väl tills dess att vätskan fördelats jämt i snusen, gärna med en elvisp.

  4. För tillbaka det färdigblandade snuset till Expressburken.

  5. Packa sedan lätt ihop snusmassan med hjälp av ett rent köksverktyg. Lägg därefter på locket och tillslut det ordentligt.

  6. Kylförvara därefter hinken med lössnus i omkring 4 dygn.

  7. Rör om i hinken efter tiden för kylförvaring för att undvika eventuella "fickor" med fukt och för att förbättra krambarheten. 


Övrig Information

Produkten är pastöriserad och har låga halter av TSNA (tobaksspecifika nitrosaminer). I produktionen av vårt snus används traditionella svenska metoder. Den höga nivån på kvalitetssäkringen garanterar att vårt snus alltid har minsta möjliga halt av allt som kan försämra upplevelsen av den. Alla snusets ingredienser, samt dess förpackningarna är godkända som och för livsmedel. Vi rekommenderar att våra ofuktade snusprodukter alltid förvaras i tillsluten förpackning och inte över rumstemperatur. Kylförvaring är ej nödvändig före beredning.

 

Det lönar sig att handla Swedsnus Lössnus Express - Betydligt billigare lössnus med eget vatten