Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Fat Boy Dark 500 Snussats

Varan har utgått Fat Boy Dark 500 Snussats

Fat Boy Dark Super Dry 500 Prillor


Snussats av Premiumkvalitet med Röksmak - Tillsätt rent vatten enligt instruktion.Swedsnus Super Dry Fat Boy Dark innehåller ca 500 ofuktade standardprillor av pastöriserat svenskt snus med röksmak. Fat Boy Dark-prillan är gjord på en tobaksblandning av högsta Premiumkvalitet. De välbalanserade tobakssorterna smakar utmärkt som de är och den naturliga styrkan ger snabb och kraftfull nikotinleverans efter fuktning. Lämpar sig för den som gillar snus med röksmak och som vill bestämma fukthalt och eventuell smaksättning på sin prilla själv. Kolla gärna in våra specialanpassade Super Dry Snusaromer för egen smaksättning. 

Om du är osäker på hur fuktig du vill ha din prilla, börja med mindre mängd vatten, du kan alltid slå på mer i efterhand.
Blanda ca 1,5 - 1,8 dl vatten med eventuell arom och häll ner direkt i påsen. Skaka om påsen och förvara den sedan i kylen ca fyra dygn, sen är det bara att snusa. OBS! Fuktade prillor ska alltid kylförvaras!För utförliga beredningsinstruktioner klicka här!


Swedsnus Super Dry Fat Boy Dark 500 prillor är förpackade i vår praktiska och miljösmarta storpack och motsvarar ca 25 dosor. Snuset i prillan utgörs av tobak av högsta kvalitet och är tillverkat enligt svensk hantverkstradition, helt utan onödiga tillsatser, i vår egen fabrik i Småland.


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Fat Boy Dark Super Dry Snussats. Ca 500 ofuktade prillor i standardformat. Lång hållbarhet. Snabb och kraftfull nikotinleverans efter fuktning. Äkta pastöriserat snus med röksmak i stark och robust tobaksblandning av Premiumkvalitet. Smaksätt med Super Dry Arom.  

 

Beredning Tillsätt rent vatten enligt instruktion.
Nikotin 26 mg/g torr / 13 mg/g fuktad
Styrka Något starkare  /  
Portioner Ca 500 st. / 25 Dosor / Super Dry
Storlek Normal / 18 mm x 33 mm
Hållbarhet 3 år i obruten förpackning

Fri Frakt Från 989:-

  • Tillverkare: Swedsnus
  • Artikelnummer: 554
  • Tillgänglighet: Varan har utgått
  • 259,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt

Super Dry Bergamott Arom

Super Dry Bergamott Arom

19,00 Kr

Tomdosa Keep Calm Portion

Tomdosa Keep Calm Portion

5,00 Kr