Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Slim Paré 1000 Premium Portionssnus

Varan har utgått Slim Paré 1000 Premium Portionssnus

Premium Slim Paré Portionssnus - Billigt snus i storpack.

Välbalanserad och smakrik kombination av helt naturlig lavendel- och enbärsolja.

Premium Slim är något smalare än våra vanliga fylliga Premium portioner. Slim-formatet är framtaget för att ligga perfekt under läppen.
Vår milda tobak av allra högsta kvalitet är i vår senaste smaksättning blandad med en mycket välbalanserad och smakrik kombination av helt naturlig lavendel- och enbärsolja. Tillsammans med en lätt ton av citrus för friskhet ger det Swedsnus Paré en fyllig och aromatisk, frisk smak som håller i sig länge. Swedsnus Slim White Semi Dry innehåller ca. 30 % vätska, bestående av vatten och naturliga aromer. Snuset är färdigt för att snusas direkt, men kan enkelt också fuktas med rent vatten för en våtare portion. Snuset är gjort på tobak av högsta kvalitet och tillverkningen sker enligt svensk hantverkstradition! Swedsnus Premium Slim innehåller ca 1000 portioner vilket motsvarar 50 dosor.

Snusburken innehåller 1000 st portioner färdiga att snusas som de är, motsvarande ca.50 st dosor med 20 portioner i varje dosa och till det låga priset från 12,00 kr/dosa. Nettovikt 550 gram. Ordinariepris per dosa 13,60 kr.

En tomdosa för förvaring medföljer.

Fri frakt ingår inom Sverige vid köp över 999 kr.

Innehållsdeklaration
Snus Nettovikt 550 g, tobak (nikotin ca 11 mg/g), vatten, smakförstärkare (salt), surhetsreglerande medel (E500). En tomdosa medföljer burken.
Förpackning Enlagers wellpapplåda 17 x 21 x 20 cm med en totalvikt på ca 0,9 kg. Paketet är neutralt och med en avsändare som inte indikerar på innehållet.
Förvaring Vi rekommenderar att snuset förvaras med locket väl tillslutet, kallt eller i rumstemperatur, samt att den ej utsätts för direkt solljus.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Fri Frakt Från 989:-

  • Artikelnummer: 503
  • Poäng: 60
  • Tillgänglighet: Varan har utgått
  • 999,00 Kr

Exempel på vad andra har köpt

Slim Paré 1000 Premium Portionssnus Påse

Slim Paré 1000 Premium Portionssnus Påse

999,00 Kr