Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Snusmagasinet

Topplista 2021 - Swedsnus Portionssnus

Posted by John 2022-03-19 0 Comment(s) Portionssnus,Swedsnus,Nyheter,Information,

 

Topplistan 2021 - Swedsnus White Portionssnus

 

 

/ Snusåret som gått har minst sagt varit ett mycket spännande år för Swedsnus och alla våra kunder! För att presentera årets kundfavoriter har Snusmagasinet därför sammanställt årets topplistor för Portionssnus, Lössnus Express och Super Dry Portion. Först ut är Topplistan 2021 för Swedsnus White Portionssnus.

 

Snusmagasinet har dessutom fått tillfälle att sätta oss ner för en pratstund med Swedsnus smakansvarige Anders Johansson, som förutom att ge sina personliga kommentarer till listorna även ger oss lite ”insider” information om vad vi har att vänta oss under 2022.

 

Swedsnus White Portionssnus Topplista 2021 - Billigt snus på nätet

 

 

Innan vi presenterar topplistan för Swedsnus White Portionssnus 2021, Anders, kan du lite kort säga någonting för att sammanfatta dina tankar kring snusåret 2021?
-2021 har varit ett väldigt händelserikt år för oss på Swedsnus och vi firade vårt 10-års jubileum som tillverkare av svensk kvalitetssnus. Det märks att allt fler av Sveriges snusare upptäcker oss och inser det fördelaktiga med att köpa snus i storpack. Att de verkligen uppskattar vårt snus och att de har gjort Swedsnus till det självklara valet för att köpa snus på nätet. Det är naturligtvis väldigt glädjande och samtidigt något som vi är mycket stolta över.

 

Vad tror du att det beror på?
- Jag är säker på att vi till stor del har alla våra trogna kunder och nöjda förespråkare att tacka för det. Samtidigt har årets många intressanta lanseringar av nya produkter och smaker fått ett överväldigande positivt bemötande bland våra kunder och goda snusnyheter brukar ju sprida sig. Det har i sin tur gett oss ännu större motivation till att fortsätta vårt produktutvecklingsarbete med flera nyheter inför det kommande året.

 

Swedsnus White Portionssnus Topplista 2021 - Billigt snus i storpack

 

TOPP 5 SWEDSNUS WHITE PORTIONSSNUS 2021

 

1. ORIGINAL

2. SPECIAL

3. PARÈ

4. NATURELL / PRIMA

5. EXTRA STRONG SPECIAL

 

 

Kommentarer till topp 5 Anders?
- Precis som tidigare år är det härligt att se att våra traditionella smaker, Original och Special, som varit med enda från starten, fortsätter att toppa försäljningslistorna för portionssnus.

 

Hur tror du att det kommer sig?
- Framförallt har de en väldigt fin balans mellan aromerna och den naturliga tobakssmaken. Sedan är ju dessa två smaker etablerade bland våra trogna kunder och jag tror att väldigt många som testar vårt snus för första gången provar just någon av dessa smaker. Man blir bjuden på en prilla av någon, gillar den och köper sedan samma sort. De är säkra kort. Funkar i alla lägen.

 

Några intressanta förändringar på listan från tidigare år?
- Roligt att se att Paré har klättrat upp till en klar tredjeplats sedan vi uppdaterade receptet. Att Extra Strong Special har letat sig in på topplistan var kanske väntat, eftersom alltfler kunder nu upptäckt att vi även tillverkar extra stark portionssnus.

 

Varför är topplistan endast baserad på smaker och inte varumärken?
- Det beror helt enkelt på att Premium och Rebell är lika populära bland våra kunder. Och om man jämför de mest sålda smakerna för respektive varumärke, så är det faktiskt samma smaker som hamnar i topp för båda. Den enda skillnaden är väl egentligen att vårt snus med mild röksmak heter Naturell för Rebell och Prima för Premium, på grund av ett administrativt missförstånd för väldigt många år sedan.

 

Något annat du vill tillägga?
- Vi har fått enormt positiva reaktioner på våra nya Whiskysmak, inte bara gällande portionssnuset utan även på lössnussidan! Det är vi mycket glada över, så den kan mycket väl vara med på nästa års lista.

 

Mest spännande av allt, har du någon ”insider” information att dela med dig av till våra portionskunder?
- Vi vill naturligtvis inte avslöja för mycket, men det kommer att lanseras en del smaknyheter. Framförallt jobbar vi med att överföra våra storsäljande ”Klassiska Snussmaker” ifrån Super Dry till färdigt portionssnus i form av Premium och Rebell. Genial och Åttan är de smaker som ligger närmast lansering. Sedan har intresset för vår Extra Strong portionssnus ökat såpass mycket att vi funderar på att utöka det segmentet med ytterligare en smak. Eller två...

 

Och så allra sist Anders, några avslutande ord till alla våra kära snuskunder?
- Oj. Då vill jag nog passa på att säga tack. Tack till alla er som sprider snusglädjen vidare och bjuder snusande vänner och kollegor på en prilla eller två. Vi är så tacksamma för att ni delar med er och berättar att Swedsnus finns. För utan er hade vi inte kunnat göra det vi gör. Därför kommer vi på Swedsnus alltid att stå på er sida.

 

 

Erik Karlsson / Redaktör Snusmagasinet